Receptjes: Broodje biefstuk

leave a comment »

Ingrediënten: een ciabattabrood, een biefstukje van een 175 gram, een handvol notensla, grof zeezout, (torhoutse) Mosterd, peper, zout, provencaalse kruidenmix

Bereiding:

Heerlijk om klaar te maken!
Bak je ciabattabrood zo’n 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Neem vervolgens een plastiekzakje en doe er de provencaalse kruiden, de peper en het zout in. Leg je biefstuk ook in het zakje, sluit het en goed schudden totdat de kruiden overal rond het vlees hangen. Als dit gebeurt is leg je het zakje neer en sla je erop met je vuisten of met de onderkant van een pan totdat het stuk vlees nog zo’n 0,5 centimeter dikte heeft. Haal het vlees uit het zakje en grill het kortstondig even in een grillpan.
Haal het brood uit de oven en snij het overlangs open. Smeer de onderkant in met mosterd en sprenkel er wat grof zout over. Leg het gegrilde stukje vlees er op en voeg nog wat sla toe. Doe je broodje toe, druk het goed aan… bikken maar !

Written by korneelwarlop

januari 27, 2005 bij 5:00 am

Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: