Receptjes: heerlijke Pesto alla Genovese

leave a comment »

Leuk, lekker en snel. Dat zijn de woorden die me in de keuken bij het maken van pesto brengen. In deze zomerse tijden is het vaak een hele buikslooptocht om én een aperitief én een voorgerecht én een hoofdgerecht in je lichaam te rammen. Weg ermee! Vanaf nu maken we het licht, orgineel en kleurrijk. Een echte aanrader is om de  aperitief en het voorgerecht ineen te doen: geen hapjes maar ciabattas, ingemasseerd met look en verwent in een Hongaars dompelbad olijfolie. De oven in en eventjes afbakken. Samen met drie VERSE pesto’s is dit niet te versmaden! De gewone, bekende, groene pesto maak je zo:

5 bosjes basilicum, 1 teen knoflook, 20g pijnboompitten, 50g parmezaanse kaas, 3 eetlepes olijfolie en nog wat peper en zout. Voeg dit alles in een blender en mixen die handel! Zo simpel kan koken zijn!

Written by korneelwarlop

april 20, 2007 bij 3:26 pm

Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: