VVS-verkiezingen

with one comment

Gisteren, maandag 14 mei, vonden in Brussel de verkiezingen plaats van de Vlaamse Vereniging van Studenten, kortweg VVS.  Er werd een nieuwe voorzitter en een nieuwe RvB gekozen. Vanuit de HGSR besloten we om geen kandidatuur in te dienen. Er moest immers eerst een interne goede werking komen, alvorens we ons extern gaan engageren. De Ugent vaardigde wel twee kandidaten af: Ward Poelmans voor de functie van voorzitter en Mattias Willems als lid van de RvB. Beiden kregen de volle steun van de HGSR omdat we van mening zijn dat ze niet alleen een meerwaarde zijn als persoon maar ook, en vooral, op het inhoudelijke vlak. De twee heren werden samen met Orhan Agirdag, Carine Ceulemans en Gertie De Fraeye verkozen! Via deze weg wil ik de nieuwe VVS-ploeg het allerbeste toewensen en hoop dat ze de hoge verwachtingen kunnen waarmaken.

Written by korneelwarlop

mei 15, 2007 bij 2:32 pm

Geplaatst in Uncategorized

Eén reactie

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ondertussen raakte bekend dat er een fout zou zijn opgetreden bij de verkiezingen voor de Raad van Bestuur. Na veel vijven en zessen wordt er op de afsluitende VVS-BBQ een AV belegd.

    Dergelijke fouten zijn uiteraard te betreuren maar zullen zolang er verenigingen bestaan altijd blijven voorkomen. We kunnen dus enkel maar voorkomen, genezen is in deze een utopie.

    korneelwarlop

    mei 31, 2007 at 1:05 pm


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: