Het bliksemt; de vakantie lonkt!

leave a comment »

Wanneer het begint te bliksemen, begint de zomer pas echt. Dat leert mijn korte, onwetenschappelijke, meteo-ervaring. En zie, woensdag is het schitterend weer!

thaimainpic.jpg

Onder een staalblauwe hemel reed ik met Hilde Crevits naar Gent voor de evaluatie van mijn stage. Toegegeven, ik was wat zenuwachtig. Het is, ongeacht je eigen gevoel,  altijd een beetje in het duister tasten hoe een rapport onthaald zal worden bij de academici. Tot mijn grote opluchting bleek dit héél goed mee te vallen. Zowel inhoudelijk als organisatorisch bleek ik “boven de middelmaat” uit te steken. Nu goed, eigen lof stinkt. Ik was bijgevolg niet doof voor de tekortkomingen. De werkpunten voor de komende jaren zijn meteen gekend!

Na mijn examen van de lerarenopleiding van maandag en de evaluatie van de stage rest er nog enkel de presentatie van het stagerapport voor een jury. Eens dit achter de rug is, lonkt de vakantie wel heel verleidelijk. Tijdens de laatste week van juni dien ik nog enkele dagen te werken als parlementsmedewerker. Tevens het einde van een bewogen zes maand. Het was een zeer boeiende, intense en amusante periode; alles volgde op elkaar, een tussenpauze was er nauwelijks. Zonder te willen klagen (we zijn immers nog jong!) kan ik wel stellen dat de nood aan een (fysieke en mentale) onderbreking meer dan welgekomen zou zijn. Kortom, nog een laatste duwtje en dan leggen we er even de riem af! Ik hoop dat er dan ook tijd zal zijn om iedereen eens terug te zien en wat bij te praten… de volgende projecten dienen zich immers al aan…

Written by korneelwarlop

juni 20, 2007 bij 2:36 pm

Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: