Persbericht: Hogeschool Gent verwelkomt al fuivend record aantal studenten

leave a comment »

De studentenraad van de Hogeschool Gent en Sovoreg vzw organiseren gezamenlijk de fuif ‘Welcome to the City’: het welkom evenement exclusief voor alle Hogeschool Gent-studenten. De fuif gaat door op donderdag 18 oktober in het ICC te Gent waar diverse DJ’s als TLP, Davidov, Ragamuffin Whiteman, Fredo & Thang en Dr. Miguel & Quicksperm de vibes door de menigte jagen. Op de afterparty in studentencafé Pallieter wordt er naar hartenlust doorgevierd tot in de vroege uurtjes.

De Hogeschool Gent is de grootste hogeschool en de derde grootste hoger onderwijsinstelling van Vlaanderen. Naast haar opleidingsaanbod van maar liefst 24 professionele bachelors, 14 academische bachelors en 21 masters, biedt de hogeschool ook een degelijke, persoonlijke begeleiding om studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Dat deze aanpak aanslaat blijkt uit het record aantal inschrijvingen met een voorlopig totaal van 14.604 studenten. Hogeschool Gent mocht dit jaar 930 (of 6.8 %) meer studenten verwelkomen.

Het academiejaar kan alvast niet beter ingezet worden dan met dit groots Gents evenement. Zowel de studentenraad van de Hogeschool Gent en Sovoreg vzw tellen heel wat studenten in hun bestuursorganen waardoor Welcome to the City niet alleen een avond is voor, maar ook door studenten: het feestelijke bewijs dat de studentenparticipatie binnen de Hogeschool Gent geen hol begrip is.

Written by korneelwarlop

oktober 19, 2007 bij 2:54 pm

Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: