Persbericht: Hogeschool Gent op smaak

leave a comment »

 De Week van de Smaak is een (eet)cultuurevenement in Vlaanderen en Brussel. De eerste editie vond plaats van 16 tot 25 november 2006 en dit jaar komt er een tweede editie van 15 tot 24  november 2007.

De Week van de Smaak wil zoveel mogelijk mensen op een toegankelijke wijze kennis laten maken met ‘smaak’ en hen laten genieten van eten en drinken, gastronomie en alles wat daarbij komt kijken. Het evenement vertrekt vanuit een cultureel perspectief en heeft niet alleen aandacht voor de voedingsproducten zelf, maar ook voor het erfgoed, de verhalen en de studies erover. Het koesteren van culturele diversiteit en het creëren van een aanbod voor jongeren en scholen staan daarbij centraal.

De Week van de Smaak wordt uitgewerkt in overleg met diverse partnerorganisaties die actief zijn in de (socio-)culturele sector, de media, het onderwijs, de jeugdsector, het toerisme, de horeca, de landbouw, de economie en de voeding.

Ook de Hogeschool Gent neemt deel.

Op donderdag 22 november zetten de resto’s van de Hogeschool Gent hun vegetarisch menu in de kijker. Bovendien komt er een extra actie in samenwerking met EVA (Ethisch Vegetarisch Alternatief): er zijn vegetarische hapjes en een gratis gezond dessert voor wie kiest voor het menu.

Written by korneelwarlop

november 19, 2007 bij 11:24 pm

Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: