Blogawards: and the nominees are…

leave a comment »

Tot mijn grote verbazing mocht ik afgelopen week vaststellen dat ik geselecteerd ben (vraag me niet hoe) voor de BWARDS ofte de B(loga)wards. Ook mijn goede vriend, Morrie the Fanatic, is met z’n prachtige en uiterst grappige blog bij de genomineerden!

 dsc02187.jpg

 (BWARDS… een mens zou voor minder een punthoofd krijgen. Gezien foto’s publiceren van de gefotografeerde tegenwoordig gevaarlijk is, besloot ik maar om den fotograaf zélf eens online te zwieren. Tevens een oproep aan de persoon die zich hier herkent: als je zo om je diploma durft gaan, krijg je van mij een babybel en natuurlijk het eeuwig respect van uw medestudenten)

Uiteraard zijn verkiezingen voor blogs ietwat infantiel, een tikkeltje debiel en een snuifje edelmoedig. Desalniettemin, evenwel, doch is het eens wat anders dan voor de duizendste keer een verkiezingspoll in te vullen. Persoonlijk vind ik het eens een verrijking om de vele leuke blogs te zien die genomineerd zijn. Net om die reden ben ik dan ook verbaasd dat ik er tussen sta, hoewel ik het natuurlijk wel grappig vind. Je zal maar héél veel werk en tijd in je blog steken en dan zo’n klutser als ik in de lijst zien staan. Moahahahaha… het leven is soms zo heerlijk oneerlijk!

Afin. Ik zou zo zeggen; stemmen die handel op de site van carreconfiture.be  

Vergeet zeker ook niet de terroristen van wannabes te nomineren voor beste fotowebsite!!!

Written by korneelwarlop

januari 16, 2008 bij 11:06 pm

Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: