Pers: Johan Persyn wordt woordvoerder Hogeschool Gent

with one comment

johanpersyn2547.jpgGENT De Hogeschool Gent heeft vanaf volgende week een nieuwe woordvoerder: voormalig televisiegezicht Johan Persyn wordt er diensthoofd Communicatie en Cultuur.
‘We hadden een vacature voor die functie’, zegt directeur Bert Hoogewijs van de Hogeschool Gent. ‘Bovendien mogen wij als hogeschool onze werking best wat beter bekendmaken bij het grote publiek. Hoewel we veruit de grootste hogeschool zijn – en na de UGent en de KU Leuven zelfs de derde grootste onderwijsinstelling van Vlaanderen – is onze naam bij heel wat mensen onvoldoende bekend. Ze verwarren ons bijvoorbeeld met de Arteveldehogeschool.’ Johan Persyn, die zijn carrière begon als journalist en presentator bij de VRT, werkte eerder ook als hoofdredacteur van de West-Vlaamse regionale zender WTV en bij radiozender 4FM. De voorbije jaren werkte hij als communicatiedeskundige voor de SP.A-fractie in het Vlaams Parlement. (tod)

(Bron: Het Nieuwsblad)

Written by korneelwarlop

februari 28, 2008 bij 11:12 am

Geplaatst in Uncategorized

Eén reactie

Subscribe to comments with RSS.

 1. Beste Johan,

  Herinner jij je me nog. Behoudens een misverstand denk ik je een plezier te kunnen doen. Mijn partner is bibliothecaris van één van de zeven wijkbibliotheken die eind juni worden opgeofferd aan de bezuinigingsdrang in Antwerpen. Door een ‘gunstige wind’ meen ik te weten dat jij ooit op zoek was naar een boekje uit 1939 over Wachtebekenaar ‘Dr J. Persyn, Zijn Leven – Zijn werk’, van de hand van ene M. Boey. Het bevond zic jh in de collectie van de Hedera-bib in Berchem. Je kreeg het toegestuurd en bezorgde het netjes terug. welnu, ik heb het brochuurtje (over je grootvader?) van de brandstapel kunnen redden. Mocht ik nog altijd de juiste Johan Persyn voor hebben en het interesseert je nog: geef gewoon een seintje en ik stuur het op.

  Groetjes,

  Jan

  0475/697.211
  Strijdhoflaan 8/1
  2600 Berchem (A’pen)

  Jan Heuvelmans

  maart 24, 2011 at 3:31 pm


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: