Wat waren we weer geweldig…

with one comment

Het was een week waar mijn kotgenoot en ik niet echt naar uitkeken: de laatste week dat we samen in Gent zouden zitten. Helaas ligt ook deze alweer achter ons en zit het olijke kotleven er op. Nicolas start nu met zijn stage in een boekhoudkantoor in Blankenberge en deze duurt tot juni. Ikzelf zat een maand in Torhout voor mijn lerarenopleiding. Om de prachtige Gentse jaren alsnog feestelijk met alle vrienden af te sluiten, waren er gelegenheden genoeg.

Woensdag: Gratis vat Bestuurskundica… de verschrikking voor uw lichaam maar hét welgekomen moment om iedereen van de klas sinds december eens terug te zien. Er werd gevierd en gedronken (jaja, geen één zonder twee vaten) dat het een lieve lust was.

img_1518.jpg img_1607.jpg img_1622.jpg

(Meer foto’s op http://fotos.bestuurskundica.be)

Donderdag: Na een slopende Algemene Vergadering van de HGSR (we hebben nieuwe statuten…hoezee hoezee!) verbroederden we met de leden van de GAST. Wat volgde was alweer een avondje om vingers en duimen vanaf te likken. Ook mijn kotgenoot was weerom van de partij om samen voor een laatste keer in de Pallieter te klinken “op een goed seizoen”.

Vrijdag: Galabal van Moeder Lies. De jaarlijkse hoogmis waar alle HABE-studenten (en een slinkend aantal docenten) present geven. Je ontmoet er zelfs enkele legendarische HABE-monumenten.

img_1643.jpg

(De Moeder Lies-praeses van het eerste uur: ons eerste jaar op HABE)

Locatie was de Culture Club in Gent. Mooi, dat wel…maar zelfs de goede muziek kon de torenhoge prijzen niet drukken. Een spijtige zaak vind ik dat, zeker gezien het toch om een studententreffen gaat en je als club zo veel mensen uitsluit. Los daarvan, was het een schitterende avond!

img_1632.jpg img_1651.jpg img_1664.jpg

Zaterdag: Of beter…de dag teveel… Het was duidelijk dat iedereen van onze groep wat door z’n beste krachten heen zat. Toch waren de glazen vlug gevuld om tijdens de Retro House Party in Torhout te klinken op ons net binnengehaalde succes: de foto waar menig mens jaloers op is! Een leuke afsluiter voor een schitterende tijd. Ze komt helaas nooit meer terug.  

n540656913_468891_8362.jpg

Written by korneelwarlop

maart 16, 2008 bij 5:53 pm

Geplaatst in Uncategorized

Eén reactie

Subscribe to comments with RSS.

  1. Meer kan een mens daar eigenlijk niet over zeggen hé… De laatste foto is er toch eentje om in te kaderen hoor ;-)

    pietcoopman

    maart 17, 2008 at 9:38 am


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: