In memoriam: Oprotfuif

with one comment

Omdat mijn postachterstand wat te hoog oploopt, dien ik jullie nog te berichten over een gelukzalige gebeurtenis dd 30 juni… De oprotfuif van Piet en mezelf ter ere van ons vertrek naar the States. Locatie van het gebeuren was ’t Zwientje te Ruddervoorde. Een klein maar gezellig stulpje te midden van de VV, de Vlaamsche Vlakten! De thermometer gaf zo’n 25°C aan, het bier stond gekoeld, de DJ nog niet zat en de gasten dropen (logischerwijs) druppelgewijs naar binnen om er zich tegoed te doen aan een BBQ…

Dat het leven een kunst is, geeft niet alleen de gevel weer maar ook de grote schare opgekomen vrienden. Als een bende jolijtige en uitgelaten menigte flitste de avond voorbij. Voor we het wisten stonden we met z’n allen als vanouds Jump for Joy mee te zingen. DJ Wietn gaf zich daarna volledig en wij hadden een nieuwe god! De morele afgrond werd later op die avond (oh ja, het was alweer ochtend) bereikt toen gelegenheids-DJ Cisse Arrividerci Hanz door de boxen blaasde. De koeien in de weide naast ons zijn vermoedelijk nog altijd doof van Laura Lynn’s gekwaak.

In ieder geval was het een fantastische avond.  De ouders aanschouwden alles met de nodige trots en een navenante werkkracht, opperdocenten Thomas Van Langenhove en Eddy Storms (BBQ-expert van dienst) kwamen samen met “de dames van het departement” ons nog uitzwaaien. 

Daarnaast was het ronduit zalig om te zien hoe alle vrienden, hoe verscheiden ook,  met elkaar contacten legden en er samen een onvergetelijke avond van maakte. Een avond die niet lichtjes vergeten zal worden…al was het maar door de wijnvlekken in mijn Amerikaanse vlag. En nu? Oprotten!

Meer foto’s zien? www.morlion.net

Written by korneelwarlop

juli 28, 2008 bij 4:23 pm

Geplaatst in USA

Eén reactie

Subscribe to comments with RSS.

  1. Leve Eddy Storms !

    Philip

    augustus 8, 2008 at 10:17 pm


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: