Een andere wending

with one comment

Je hebt gelijk! Het is alweer een poos geleden dat ik hier nog eens wat van me liet horen. Ik heb goed nieuws! Hou je vast, verwittig je werkgever, want ik heb véél materiaal! Om alles niet in één keer op je af te vuren begin ik misschien het best met het meest essentiële: bedanken! Bedankt lieve mensen voor de vele vlijtige berichten, de nozem nonsense en de hilarische foto’s. Kwestie dat er hier en daar misschien wel wat te rapen valt als advertentieruimte (Je ziet dat ik al volledig de Amerikaanse stijl hanteer), dank u wel: mader en voeder, Nicolas, Prof. Diederik, Thijs en Elien, Morre Porre, Roos en Frank, Jef en Jeanine, Rik en Hilde, Daniël en Magda, Marjan, Mr. T, An DM, Jasper, Wouter DJ, Peter De Hond, Veronique, Ellen-Kathleen-Inès, Mattias, BEHA Myriam, nicht Els, de vrienden van Sovoreg en vele anderen die ik hier over het hoofd gezien heb (sorry!). Also special thanks to my german friend Carl! Keep on rocking in the free world!

Atlantische afstanden zijn vanaf nu ook geen onoverkomelijkheid meer. Ondanks het feit dat één of andere overijverige ICT-ambtenaar hier erin geslaagd is om Skype te vergrendelen, ben ik nu toch te bereiken via internettelefoon. Voipbuster is de naam! Het concept is identiek als Skype. Gewoon downloaden en dan kunnen we gratis naar elkaar bellen. Je kan er ook mee gratis van je computer naar vaste toestellen bellen. Cool, machtig, historisch, overgewaardeerd! Om het je gemakkelijk te maken, geef ik hier de downloadsite weer.  Gezien het uurverschil van zeven uur ben ik voor jullie het best te bereiken tussen 17u en 23u Belgische tijd. Sinds deze week ben ik ook in Amerika bereikbaar via GSM. Mijn Belgisch nummer is daardoor evenwel even buiten gebruik. Mijn nieuw Amerikaans nummer kan je terugvinden bij mijn contactgegevens! Bellen is cool!

Na al dat praktisch gepastoor even reclame tussendoor! We zijn hier in de ban van Vadim Rudakov. Onze sympathieke Kazachse vriend zag je eerder al aan het werk op de filmpjes van Pete’s Birthday. Zaterdagavond, tijdens onze eerste BBQ, hadden we de eer om hem weer aan het werk te zien. Let op onze woorden: hij wordt een superster!

(You like? Word een vriend van Vadim en join de Vadim Rudakov Fangroup op Facebook!)

Over de BBQ later meer. Afgelopen week was best spannend. We dienden opnieuw enkele deadlines te halen en kregen voor het eerst ook feedback op onze eerste taken. De resultaten zijn hoopgevend: 21/25, 27/30 en een 29/30. Dat geeft de Belgische mens in Troy moed. We gaan resoluut voor de hoogste eer! Het grootste nieuws moest dan eigenlijk nog komen: We kunnen hier een volledig jaar blijven! Ondanks eerdere tegengestelde berichten en de formele bekrachtiging van een nieuw protocol tussen de HoGent en Troy University waarbij er gesteld werd dat we slechts één semester in Troy kunnen studeren dan toch een verkwikkende wending! Wij zijn vragende partij om hier te blijven. Niet alleen voor de praktische kant van de zaak maar ook voor het sociale en het financiële kan dit enkel maar voordelen opleveren. Mooi dus! Ik ben hiermee echt supercontent en hoop ook dat de HoGent hiermee akkoord kan gaan. Sta me toe dit geluk  even met jullie te vieren door middel van een schitterende versie van Nantes van Beirut. Ik ben er weg van!

Ik hoop dat jullie er even hard van kunnen genieten als ik. Enige lichtvoetigheid is altijd handig (man wat een woordspeling) om het leven tegemoet te treden. Echter. Mijn starbuckskoffie is leeg, mijn playlist herhaalt zich al voor de derde keer en binnen twintig minuten hebben we les. Ik sluit deze goed-nieuws-show dan ook af met… goed nieuws! Het is maandag en dat is weegdag. Met trots kan ik jullie meedelen dat ik na drie weken dieet reeds 6, 2 kilo afgevallen ben! Morgen meer over voedsel in de US&A… Tot rendez-vous!

 

 

Written by korneelwarlop

september 8, 2008 bij 10:38 pm

Geplaatst in USA

Eén reactie

Subscribe to comments with RSS.

  1. Zoveel goed nieuws en een vermelding van de heilige drievuldigheid, wat een leuk bericht om te lezen!
    zoentje
    Kath

    Kath

    september 10, 2008 at 3:34 pm


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: