We won! (but it had consequences)

with 3 comments

We hebben iets gedaan wat ik nooit voor mogelijk achtte! De Troy Club Soccer heeft voor het eerst in zijn bestaan gewonnen tegen een voetbalclub uit Dothan (op zo’n uurtje rijden van Troy). Een huzarenstukje want in ons team combineren we maar liefst 13 verschillende nationaliteiten. Van nepalezen over japanners tot en met ghanezen en twee verloren gelopen belgen. Elke week wordt er drie keer getraind op maandag, woensdag en vrijdag. Omdat we de maandag evenwel les hebben, kunnen we maar twee keer per week gaan maar dan drukken we wel onze stempel op de training. Voor Piet betekent dat meestal puike reddingen verrichten en voor mij vooral veel lawaai maken en wat verder sukkelen. Een échte voetballer kan je mij dus bezwaarlijk noemen en zal ik vermoedelijk ook nooit worden. Geloof me, dit is geen gebrek aan ambitie maar gewoon zelfkennis. :-)

Hoedanook, vandaag slaagden we er dus in om een team te verschalken. Al in de eerste minuten kregen we een meer dan terechte pinanti die feilloos omgezet werd door Futo. In de twee helft zorgde Toma voor de grotere kloof en de veilige voorsprong. De buit was binnen, al hadden we wel wat geluk toen de aansluitingstreffer afgefloten werd voor buitenspel. De eerste overwinning was dus binnen. Het team mocht dus trots (mét de nieuwe shirts) op de wazige foto!

De overwinning werd helaas wat overschaduwd door de vuile overtredingen van onze tegenstanders. Piet was daarvan het ergste slachtoffer. Toen hij halfweg de tweede helft werd aangetrapt en slecht neerkwam, kon hij niet meer verder. Het was snel duidelijk dat het serieus was en na de match konden we de schade opmeten. Bekijk het zelf: wat een knoert van een zwelling op de rechterenkel!

Is het een gebroken enkel of verrokken liggamenten? In de loop van deze week zullen we meer weten. Het is in ieder geval sneu voor Piet. Fitnessen en voetballen mag hij voor een tijdje vergeten en daarmee valt voor hem ook een groot deel van de hobby’s hier weg. Nu goed, we moeten erdoor. Er zijn geen andere opties en met onze reis in december voor de boeg is er toch iets mega-hoopvol in het verschiet!

Written by korneelwarlop

november 2, 2008 bij 3:19 pm

Geplaatst in USA

3 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jongens toch , Piet heb met je te doen.Hopelijk is het niet te erg ,veel ys zal goed doen om te ontzwellen maar voor de rest afwachten tot doktersadvies;Ik duim;groetjes

  Leen Denoulet

  november 2, 2008 at 5:48 pm

 2. Ja, Piet, dat ziet er inderdaad niet goed uit. Jammer voor je, hopelijk wordt het snel beter. Misschien een tip, Voltaren Emulgel 1%, ideaal, hoewel ik niet weet als het tegen zo’n zwelling ook maar een scheet zal uithalen.

  Korneeltje maakt veel lawaai en sukkelt wat verder, gelukkig ben je nog niets veranderd.

  Stel het nog heel wel daar, laten we hopen dat we binnen een paar uur een keerpunt in de wereldgeschiedenis meemaken, met jullie op de eerste rij… X

  philip

  november 3, 2008 at 10:03 pm

 3. […] Reden van het onderzoek was natuurlijk de blessure die ik opliep tijdens de voetbalwedstrijd van zaterdag. Aangezien ik geen pijn had en mijn voet behoorlijk kon bewegen in het halfopen gips vertrok ik met […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: